Technische producten

Lijmen en voegsel

Voor vloerders hebben we een compleet gamma van lijmen en voegproducten. We kunnen u dus een totaalpakket aanbieden voor residentiële en technische toepassingen. Graag advies? Spreek met onze tegelexperten!

 

Profielen

Om de zijkanten van het tegelwerk te beschermen worden diverse profielen aangeboden.

 

Afdichting, ontkoppeling, douchegoten

Een probleemloze opbouw van uw vloer of wand is uitermate belangrijk. Daarom bieden we hiervoor totaalsystemen van Schlüter aan.

 

Vloerverwarming

Bij Anseeuw&Despriet kunt u terecht voor Schlüter Becotec-Therm. Dit systeem zorgt voor een klimaatregulerende tegelvloer die energiezuinig, comfortabel en betrouwbaar is. In samenwerking met Schlüter zorgen we voor technisch advies en de berekening van het noodzakelijk calorisch vermogen.

Inspiratie

Ontdek het in
showroom

In onze grote showroom geven we u enorm veel inspiratie. We stellen u een brede keuze aan vloertegels en wandtegels voor in een setting zodat u ze zich perfect kunt voorstellen in uw eigen woning of die van uw klant. Advies krijgt u ook absoluut van ons. We geven een antwoord op alle praktische en esthetische vragen die u maar kunt hebben, zodat u finaal een grondige keuze kunt maken. Tegels waar u lange tijd genot van heeft, daar doen we het voor.