Tendenszetters

De durf om iets nieuws, vernieuwend en totaal onbekend voor te stellen, dat vindt u bij tegelgroothandel Anseeuw&Despriet. We zoeken de nieuwste tegeltrends op en maken een weldoordachte keuze. De tendensen waarvan wij overtuigd zijn dat ze u zullen verrassen en bekoren voegen we toe aan ons ruime tegelgamma. Maak kennis met duurzame tegels van Europese makelij, stuk voor stuk innovatieve producten, met een al dan niet gedurfd design.

 

Meerdere keren per jaar bezoeken we beurzen waar we de nieuwigheden en technologische ontwikkelingen van onze vaste fabrikanten bekijken en ook potentiële nieuwe leveranciers scouten. Wij evalueren de tegeltrends en kiezen er de materialen uit die volgens ons absoluut gegeerd zullen zijn door u.

Team van experten

Ons op en top familiebedrijf werd in 1959 opgericht. We runnen onze tegelgroothandel met enorm veel liefde voor de producten die we aanbieden, voor de mensen die er werken en voor de klanten die we mogen ontvangen. We staan erop dat onze showroom voor iedereen toegankelijk is. Bent u architect, bouwpromotor of particulier en op zoek naar inspiratie en de juiste tegels voor uw interieur? Laat u rondleiden en begeleiden door ons team van tegelexperten.

Ontdek onze showroom

In onze ruime showroom geven we u enorm veel inspiratie. We stellen u een brede keuze aan vloertegels en wandtegels voor in een setting zodat u ze zich perfect kunt voorstellen in uw eigen woning of die van uw klant. We geven een antwoord op alle praktische en esthetische vragen, zodat u finaal een weloverwogen keuze kunt maken. Tegels waar u lange tijd genot van heeft, daar doen we het voor.