Een tegelvloer voor elk interieur

Waar tegels enkele jaren geleden vooral een standaardformaat hadden van 30x30 cm, is dat tegenwoordig al snel 80x80, 90x90, 100x100 … In ons aanbod aan vloertegels ontdekt u keramische tegels in diverse afmetingen, designs en kleuren. Ga voor keramische vloertegels in de badkamer, woonkamer, keuken …

 

Onze vloertegels passen in elke ruimte, zowel binnen als buiten. We bieden dus ook bijpassende terrastegels aan. Wat dacht u van een binnenvloer en terras die in elkaar overlopen? Of een zwembad uit tegels? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren!

Inspiratie

Ontdek het in
showroom

In onze grote showroom geven we u enorm veel inspiratie. We stellen u een brede keuze aan vloertegels en wandtegels voor in een setting zodat u ze zich perfect kunt voorstellen in uw eigen woning of die van uw klant. Advies krijgt u ook absoluut van ons. We geven een antwoord op alle praktische en esthetische vragen die u maar kunt hebben, zodat u finaal een grondige keuze kunt maken. Tegels waar u lange tijd genot van heeft, daar doen we het voor.